Restaurant
In de Beiaard

Restaurant

Hier vindt U een volledig overzicht van ons rijk aanbod aan gerechten. Selecteer het gewenste onderdeel voor meer details.

Gelegenheidsmenu

Prijs per persoon: € 61.00

Kerstdagmenu

Mistletoe aperitiefje met kleine amuses

Sint-Jacobsvrucht - grijze garnaaltjes - dijonaise

Tarbotfilet - appelsien - witloof

Everzwijnfilet op z'n winters

Fijne koekjes - frambozen - granaatappelsorbetje

Deze menu is enkel te verkrijgen op Kerstdag 25 december.
Reservatie verplicht

Menu van de Chef

Prijs per persoon: € 48.00

Om organisatorische redenen vragen wij u om het menu steeds op voorhand te reserveren.

Duo van wildpaté met herfstsalade

Soepje van witloof

Hazenrugfilet op een bedje van savooi , roomsausje een vleugje van veenbessen

Appelstrudel met vanilleijs

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd.