Traiteur
| Voorgerechten | Prijs |
|---|---|
| Slaatje met lekkers uit de zee en cocktaildressing | € 14.00 p.p. |
| Halve kreeft belle vue | € 23.00 p.p. |
| Vitello tonnato ( fijn gesneden kalfsvlees met sausje op basis van tonijn ) | € 15.00 p.p. |
| Duo van wildpaté met herfstsalade en witloofconfijt | € 14.00 p.p. |
| Gebakken scampi s in getomateerde look-roomsausje | € 16.50 p.p. |
| Gebakken sint-jacobsvruchten crème van pastinaak en beukenzwammen | € 18.00 p.p. |
| Soepen | Prijs |
|---|---|
| Soepje van witloof | € 6.00 p.p. |
| Soepje van witloof met grijze garnaaltjes | € 9.00 p.p. |
| Hoofdgerechten | Prijs |
|---|---|
| Gestoomde zeeduivelfilet ( vis van het jaar ) met gestoofde prei en mosterdsausje | € 28.00 p.p. |
| Gebakken kabeljauwhaasje vergezeld van grijze garnaaltjes in witte wijnsaus | € 29.00 p.p. |
| Varkenshaasje in roomsausje , seizoensgroentjes | € 26.00 p.p. |
| Kalfshaasje met jus van calvados , seizoensgroentjes | € 34.00 p.p. |
| Hazenrugfilet zoet getint , seizoensgroentjes | € 28.00 p.p. |
| Hazenrugfilet in roomsausje , seizoensgroentjes | € 28.00 p.p. |
| Hertenfilet grand-veneur , seizoensgroentjes | € 36.00 p.p. |
| Seizoensgroentjes ( gestoofd appeltje met veenbessen , gebakken witloof en spruitjes ) |
Al deze gerechten worden geserveerd met kroketjes of puree
| Nagerechten | Prijs |
|---|---|
| Chocolademousse | € 6.00 p.p. |
| Pannacotta met rode vruchten | € 6.00 p.p. |
| Tiramisu met de smaak van limocello | € 6.00 p.p. |
- Menu -
| Menu € 54.00 p.p. |
|---|
| Gebakken sint-jacobsvruchten ,crème van pastinaak en beukenzwammen Soepje van witloof Gestoomde zeeduivelfilet met gestoofde prei en mosterdsausje of Hazenrugfilet in roomsausje en seizoensgroentjes kroketjes of puree Tiramisu met de smaak van limocello |