Restaurant
In de Beiaard

Traiteur


Voorgerechten Prijs
Slaatje met lekkers uit de zee en cocktaildressing € 14.00 p.p.
Halve kreeft belle vue € 23.00 p.p.
Vitello tonnato ( fijn gesneden kalfsvlees met sausje op basis van tonijn ) € 15.00 p.p.
Duo van wildpaté met herfstsalade en witloofconfijt € 14.00 p.p.
Gebakken scampi s in getomateerde look-roomsausje € 16.50 p.p.
Gebakken sint-jacobsvruchten crème van pastinaak en beukenzwammen € 18.00 p.p.
Soepen Prijs
Soepje van witloof € 6.00 p.p.
Soepje van witloof met grijze garnaaltjes € 9.00 p.p.
Hoofdgerechten Prijs
Gestoomde zeeduivelfilet ( vis van het jaar ) met gestoofde prei en mosterdsausje € 28.00 p.p.
Gebakken kabeljauwhaasje vergezeld van grijze garnaaltjes in witte wijnsaus € 29.00 p.p.
Varkenshaasje in roomsausje , seizoensgroentjes € 26.00 p.p.
Kalfshaasje met jus van calvados , seizoensgroentjes € 34.00 p.p.
Hazenrugfilet zoet getint , seizoensgroentjes € 28.00 p.p.
Hazenrugfilet in roomsausje , seizoensgroentjes € 28.00 p.p.
Hertenfilet grand-veneur , seizoensgroentjes € 36.00 p.p.
Seizoensgroentjes ( gestoofd appeltje met veenbessen , gebakken witloof en spruitjes )
Al deze gerechten worden geserveerd met kroketjes of puree
Nagerechten Prijs
Chocolademousse € 6.00 p.p.
Pannacotta met rode vruchten € 6.00 p.p.
Tiramisu met de smaak van limocello € 6.00 p.p.

- Menu -

Menu € 54.00 p.p.
Gebakken sint-jacobsvruchten ,crème van pastinaak en beukenzwammen

Soepje van witloof

Gestoomde zeeduivelfilet met gestoofde prei en mosterdsausje
of
Hazenrugfilet in roomsausje en seizoensgroentjes

kroketjes of puree

Tiramisu met de smaak van limocello