Restaurant
In de Beiaard

Restaurant

Hier vindt U een volledig overzicht van ons rijk aanbod aan gerechten. Selecteer het gewenste onderdeel voor meer details.

Gelegenheidsmenu

Prijs per persoon: € 71.00

Nieuwjaarsdagmenu

Glaasje champagne op het nieuwe jaar

Gebakken sint-jacobsvruchten sausje van granny smith appel

Hertenfilet jus van port , bospaddenstoelen

Tiramisu met de smaak van limoncello

Deze menu worden enkel geserveerd op Nieuwsjaardagmiddag.

Reservatie verplicht 013/32.21.74

Menu van de Chef

Prijs per persoon: € 57.00

Om organisatorische redenen vragen wij u om het menu steeds op voorhand te reserveren.

Gefrituurde scampi's op Japanse wijze met wasabi mayonaise

Soepje van knolselderie

Hertenfilet grand veneur met herfstgarnituur

Gepocheerd peer conference - vanille ijs - sabayon

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd.